LLIGA EUROPA
Esports Futbol 28/04/2011

El Vila-real busca assolir la seva primera final en terres portugueses

Els de la Plana volen arribar a la primera final de la seva història i per fer-ho han d'eliminar un dels equips favorits de la competició, el Porto

Redacció
1 min
Els jugadors del Vila-real celebren un gol.

BarcelonaEl Vila-real avui juga a Porto (21.05 h) l'anada de les semifinals de la Lliga Europa amb l'únic objectiu d'arribar a la primera final continental de la seva història.

Aquesta tercera semifinal europea està considerada com una final anticipada per l'entitat del rival portuguès, campió de la lliga portuguesa i principal favorit de la competició, i pel potencial de l'equip castellonenc.

A priori tots dos equips són superiors als equips de l'altra semifinal, els també portuguesos Benfica i Sporting de Braga.

Per a aquest partit, Juan Carlos Garrido ha convocat tota la plantilla, a excepció del lesionat de llarga durada Gonzalo Rodríguez, per aconseguir un bon resultat que li permeti afrontar la tornada al Madrigal amb moltes opcions d'arribar a la final.

p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; } Els dubtes de l'equip giren al voltant de la posició que ocuparà, bé com a central o bé en la línia mitjana, Carlos Marchena i la titularitat de Cani o Wakasso al centre del camp. Els lesionats Marcos Senna, Ángel López i Xavi Oliva també viatgen amb el seu equip.

Per la seva banda, André Villas-Boas, tècnic del Porto, que també és finalista de la Copa portuguesa, amb una victòria davant del Vila-real arrodoniria una gran temporada.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

La pressió coordinada, l'atac als espais i la intensitat defensiva són les principals característiques del Porto, que juga amb un 4-3-3 amb dos extrems oberts i que té en el brasiler Hulk i el colombià Radamel Falcao les seves principals referències ofensives.

p { margin-bottom: 0.21cm; } L'experiència dels portuguesos en competicions europees –van guanyar la Champions el 1987 i 2004 i l'antiga Copa de la UEFA el 2003– serà un altre dels factors que comptaran a favor dels portuguesos.

stats