LLIGA EUROPA
Esports Futbol 07/04/2011

El Vila-real juga la seva primera final davant del Twente

L'anada dels quarts de final de la Lliga Europa és el primer graó que ha de pujar el Vila-real avui avui al Madrigal davant del Twente holandès

Redacció
2 min
Europa League

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Avui el Vila-real espera el Twente holandès en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga Europa amb l'objectiu d'aconseguir un resultat positiu i que li serveixi per assolir la classificació per a les semifinals del torneig.

Els groguets arriben amb la moral alta després d'haver eliminat el Nàpols italià i el Bayer Leverkusen alemany, però no obliden que el Twente ve de la lligueta de la Lliga de Campions i que ha eliminat a la Lliga Europa dos equips russos, el Rubin Kazan i Zenit de Sant Petersburg.

Aquesta és la primera de les cinc finals que els queden per assolir l'objectiu immediat de l'entitat, arribar a ser campions del segon torneig més important a nivell de clubs europeus.

Tot i això, el Vila-real no se sent favorit. L'equip és conscient que per arribar a semifinals serà vital fer el seu millor joc i que per això necessitarà tot el suport de la seva afició. Per això, tota la setmana han estat insistint que l'ambient al Madrigal sigui el d'una final, la primera de la sèrie.

Juan Carlos Garrido no podrà comptar amb Marcos Senna ni amb Ángel López, que no estaran en condicions de jugar, ja que tenen una lesió de llarga durada.

Amb tot això, l'únic dubte rau en si el tècnic mantindrà l'esquema dels últims partits, amb una proposta més defensiva, que comporta la presència de Carlos Marchena com a referent a la zona mitja, o recuperarà una versió més ofensiva, amb Cani i amb Borja Valero, perquè l'equip tingui més arribada.

Una altra de les novetats serà la presència del lateral català Joan Capdevila després d'unes trobades en què aquesta demarcació ha estat ocupada per José Manuel Catalá.

El Twente vol truncar les aspiracions del Vila-real amb un resultat que li permeti afrontar amb garanties el partit de tornada, que es disputa la setmana que ve, i per això l'entrenador de l'equip, l'exporter belga Michel Preud'homme, compta amb tots els seus efectius.

Entre ells hi haurà l'austríac Janko, màxim golejador de l'equip, amb catorze gols, i que ha estat dubte fins a última hora per una lesió a l'espatlla. També comptarà amb el davanter internacional de Costa Rica Bryan Ruiz, que ha tornat a jugar després d'un mes lesionat.

El Twente va informar que el tècnic ha convocat un total de vint homes per a la visita al Vila-real al camp del Madrigal.

stats