LLIGA EUROPA
Esports Futbol 05/05/2011

El Vila-real busca avui una remuntada èpica que l'acosti a la final de Dublín

Els de la Plana afronten un difícil partit de tornada de la Lliga Europa en el qual buscaran la remuntada de quatre gols que els porti a la final de Dublín

Redacció
2 min
Europa League

BarcelonaEl Vila-real afronta avui al Madrigal (21.05 h) el partit de tornada de les semifinals de la Lliga Europa amb la complicada tasca d'haver de guanyar el Porto per almenys amb un resultat de 4-0.

El conjunt de Juan Carlos Garrido va caure per 5-1 a l'anada, a causa d'un impressionant Falcao, que va fer quatre gols davant la impotència de la defensa groga.

El conjunt groguet, que va arribar a anar guanyant per 0-1 a Do Dragão, és conscient de la dificultat de remuntar l'eliminatòria per arribar a la final de Dublín del pròxim 18 de maig.

Tot i les dificultats que comporta haver de remuntar, els jugadors, el cos tècnic, el club i l'entorn s'han autoconvençut en els últims dies que hi ha possibilitat de donar-li la volta a l'eliminatòria si marquen aviat.

L'alineació dels de la Plana podria ser semblant al partit d'anada, amb l'excepció de Català al lateral esquerre, avui sancionat, que serà substituït per Joan Capdevila que recupera la titularitat després de diversos partits.

p { margin-bottom: 0.21cm; } A més de buscar la porteria de Helton, el Vila-real haurà d'estar molt seriós enrere per no rebre gols que multiplicarien més les poques possibilitats d'arribar a la final europea.

Per la seva banda el Porto, que a part del marcador de l'anada també es manté invicte a la Lliga del seu país, té molt encarada una final davant d'un equip, Benfica o Sporting de Braga, que també serà portuguès.

p { margin-bottom: 0.21cm; } L'entrenador André Villas-Boas, deixeble de José Mourinho, amb el qual va treballar durant cinc anys, només dubta entre la possibilitat d'alinear o no el migcampista portuguès João Moutinho, que es perdria una hipotètica final en cas de veure una targeta groga.

stats