2a divisió B
Esports Futbol 23/02/2014

L'àrbitre es lesiona i demanen per megafonia a Santander si algú el pot substituir

L'àrbitre principal s'ha fet una lesió muscular, l'assistent ha passat a dirigir el partit i finalment ha arribat un nou col·legiat per situar-se a la banda

BarcelonaL'àrbitre principal del partit entre el Racing de Santander i el Compostel·la s'ha lesionat a la segona meitat i per megafonia s'ha demanat si algun dels seguidors tenia llicència de col·legiat per substituir-lo al terreny de joc. Això mateix ha passat aquest diumenge al Sardinero, en el partit del grup 1 de la Segona Divisió B, en un partit que ha acabat amb empat (1-1).

El col·legiat, Hugo José López Puerta, s'ha fet una lesió muscular al minut 66 i no ha pogut seguir dirigint el partit. Veient que no podia córrer, i tenint en compte que a la Segona B no hi ha quart àrbitre, s'ha demanat per megafonia si algun dels aficionats era àrbitre oficial per substituir-lo.

L'assistent ha passat a fer d'àrbitre principal i López Puerta s'ha situat a la banda, tot i que s'ha hagut de retirar en breu. Finalment ha arribat un nou col·legiat, de Tercera Divisió, que s'ha situat com a nou assistent. Aquesta situació està recollida en el reglament del futbol.

Així ho ha explicat l'àrbitre a l'acta del partit: "Al minut 66 del partit he sentit un dolor agut a la part posterior de la cama dreta, a la zona dels isquiotibials. El partit ha estat aturat durant cinc minuts, en els quals he rebut l'atenció del fisioterapeuta de l'equip local. He comunicat al delegat de camp que no podria continuar. M'han embenat la zona i l'assistent número dos ha passat a ser l'àrbitre del partit. Després de preguntar-ho als dos equips s'ha acordat demanar per megafonia la presència d'un àrbitre de la mateixa categoria o adscrit a la federació. He continuat durant uns minuts fins que s'ha localitzat un company del Comitè Càntabre. L'àrbitre és Juan José Leiva Zubillaga, pertanyent a la categoria de Tercera Divisió. Ha baixat acompanyat del president del Comitè Territorial, Alberto Iturbe i el delegat Informador. Davant la conformitat dels dos equips, aquest company ha passat a actuar d'assistent número dos".