Mallorca
Esports Futbol 23/01/2011

Laudrup: "Crec que ens mereixíem empatar"

L'entrenador del Mallorca assegura que marxa "content perquè a la primera meitat hem arribat més que el Madrid, i a la segona hem buscat marcar el gol"

Redacció
1 min
Michael Laudrup, durant el Madrid-Mallorca

MadridMichael Laudrup, tècnic del Mallorca, ha elogiat el partit dels seus jugadors al Bernabéu i ha destacat que el seu equip ha perdut perquè “li ha faltat gol” però que “ha deixat una bona imatge de cara al futur”.

“Ens ha faltat el gol. Hem tingut quatre ocasions, la més clara de Nsue al pal, però ens ha faltat marcar. Hem fet un partit molt bo amb un mig del camp format per jugadors molt joves”; i ha assegurat que “la moral amb la que marxen els jugadors és molt important de cara al futur de l'equip”.

“Me'n vaig content d'aquest partit perquè estic orgullós de moltes coses: a la primera meitat hem arribat molt més que el Madrid i Aouate no ha fet ni una sola aturada. A la segona, en canvi, han arribat més; però no ens hem tancat al darrere sinó que hem buscat el gol. Crec que al final ens mereixíem un empat”, ha afegit el tècnic.

Una de les curiositats del partit és que Laudrup no ha fet cap canvi. Sobre això, ha explicat que “estava content amb l'equip. És veritat que podia haver buscat algun jugador més fresc, però hagués trencat el ritme. Tenia moltes baixes i he volgut mantenir l'equip fins al final. No ha estat una decisió equivocada perquè hem estat a punt d'empatar al minut 91”.

stats