FUTBOL
Esports Futbol 05/09/2015

Lavezzi, Agüero i Messi apallissen Bolívia (7-0)

Messi ha entrat al terreny de joc al minut 65 i ha fet dos gols. Mascherano no s'ha mogut de la banqueta

Efe / Ara
Leo Messi marca el segon dels dos gols que ha aconseguit contra l'Argentina / AARON M. SPRECHER / EFE

BarcelonaUna Argentina molt inspirada ha apallissat Bolívia aquest dissabte a Houston per 7-0 en un partit amistós en què s'han vist tres doblets: d'Ezequiel Lavezzi, de Sergio Agüero i de Leo Messi. Lavezzi ha marcat als minuts 4 i 40; Agüero al 32 i al 58; i Messi, que ha estat suplent i ha sortit al terreny de joc al minut 65, ha marcat als minuts 66 i 74. El cop de gràcia ha arribat al minut 83 i ha estat del debutant Ángel Correa. Per la seva banda, Javier Mascherano no s'ha mogut de la banqueta.

Bolívia ha volgut pressionar durant els primers minuts, però això ha fet que descuidés la defensa, i ho han aprofitat els argentins per fer el primer gol. L'atac argentí ha enxampat descol·locats el porter bolivià Daniel Vaca i la defensa, que no han pogut fer res davant el xut precís de Lavezzi, assistit pel Kun Agüero.

El 'Kun' ha tingut la seva oportunitat al minut 32, després de rebre una passada de Pereyra que li ha permès fer el segon gol. La connexió entre Agüero i Lavezzi s'ha fet palesa una altra vegada al minut 40, quan el davanter del Manchester City ha tornat a connectar amb el 'Pocho', que ha fet pujar el tercer gol al marcador.

El segon temps ha estat gairebé un monòleg argentí. El quart per als de Gerardo 'Tata' Martino ha nascut d'una centrada de Lavezzi per a Agüero, que amb prou feines ha hagut de tocar la pilota per fer-la entrar a la porteria de Vaca, al minut 58.

Un ovacionat Messi ha entrat al camp al minut 65 i un minut després ha fet el cinquè gol del seu equip, de cap, i per primera davant de Bolívia. Inspirat, el davanter del Barça ha seguit intentant marcar i ho ha aconseguit al minut 74, assistit per Agüero.

Correa, que ha entrat al terreny de joc en lloc de Lavezzi, s'ha estrenat amb la selecció argentina anotant el setè gol al minut 83 gràcies a una bona passada de Matías Kranevitter.