FUTBOL
Esports Futbol 08/10/2011

Messi: "És una satisfacció haver marcat, però l'important és que l'Argentina ha guanyat"

L'Argentina debuta a la fase de classificació del Mundial del Brasil del 2014 superant Xile (4-1) i Messi diu que això "només és el primer pas"

Efe
1 min
Messi, saludant l'afició després del partit que Argentina ha jugat contra Xile.

Buenos AiresEl jugador argentí Lionel Messi considera que la golejada per 4-1 que l'Argentina ha aconseguit davant Xile a Buenos Aires és només el primer pas per arribar al Mundial del Brasil 2014. "Sempre és bo començar les eliminatòries guanyant, però és només el primer pas", ha comentat el davanter del Barça, que ha marcat un gol oficial amb la samarreta argentina després de dos anys i mig.

"És una satisfacció haver marcat, però l'important és que hem guanyat i hem donat una alegria a la gent", ha destacat, abans d'apuntar que el triomf donarà "més confiança" a l'equip.

"Funcionem molt bé en totes les línies", ha assegurat el davanter, pel qual, si bé Xile no ha estat sòlid, l'Argentina ha sabut aprofitar les situacions perquè "ha estat contundent a l'hora de definir".

El capità argentí també s'ha referit a la societat que conforma amb el davanter del Reial Madrid Gonzalo Higuaín, autor dels altres tres gols. "M'entenc molt bé amb ell. Ha fet un gran partit", ha opinat.

stats