Copa del Rei
Esports Futbol 28/11/2012

El Llagostera cau a València amb dignitat (3-1)

El conjunt gironí s'ha vist superat per un València més contundent, tot i que ha lluitat per marcar el gol de l'honor i l'ha trobat per mitjà de Nico al tram final del partit

Parejo (València) lluita amb Joaquín (Llagostera)

BarcelonaEl València ha fet bons els pronòstics i s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei després d'haver superat el Llagostera (3-1). El conjunt gironí ha lluitat fins a l'últim minut, però s'ha vist superat per un conjunt valencianista que, tot i jugar amb molts suplents, ha estat més contundent des del primer minut de joc. Tanmateix, el Llagostera ha buscat el gol de l'honor i l'ha aconseguit quan faltaven de 7 minuts pel final.

El Llagostera afrontava el partit de tornada amb el 0 a 2 de l'anada, una muntanya massa difícil d'escalar per un 2a B i contra un equip de Champions. A més, al València se li ha posat el partit de cara abans del quart d'hora de joc. Rami ha vist el porter avançat i ha xutat des del mig del camp. La pilota, forta i col·locada, s'ha colat per l'escaire dret de la porteria de Moragón.

El gol ha afavorit el domini valencianista contra un Llagostera que, malgrat tot, no ha perdut la cara al partit. Amb 1 a 0 s'ha arribat al descans, i al segon temps, els locals han ampliat l'avantatge al minut 77, quan Valdez ha marcat el segon a la sortida d'un córner que ha superat el porter Wilfred –que ha substituït Moragón en el descans–. I quan faltava un quart d'hora, Bernat ha trencat la línia del fora de joc i ha pogut marcar el tercer.

Amb el partit absolutament sentenciat, el Llagostera encara no s'ha donat per vençut i ha continuat buscant la porteria local, i ha trobat el premi del gol al minut 83. Nico ha caçat una pilota a la frontal i l'ha creuat al segon pal amb un xut amb la cama esquerra, i ha anotat el 3 a 1 definitiu.

Aquest marcador confirma l'eliminació del Llagostera, mentre que el València jugarà la ronda dels vuitens de final contra l'Osasuna. L'anada es disputarà a Pamplona el 12 de desembre, i la tornada serà el 9 de gener a Mestalla.