Copa del Rei
Esports Futbol 17/10/2012

El Llagostera elimina el Prat a la pròrroga (2-3) i es classifica pels setzens de final de la Copa

Els gironins tindran com a premi poder-se enfrontar a un equip de Champions o d'Europa League (Barça, Madrid, Màlaga, València, Athletic, At. Madrid o Llevant)

A.s.

BarcelonaEl Llagostera s'ha classificat pels setzens de final de la Copa del Rei per primer cop a la seva història després d'eliminar al Prat a casa seva en un partit vibrant, i amb tres gols a la pròrroga (2-3).

Aquest dijous es fa el sorteig dels setzens de final de la Copa (12h) en la que ja hi entren els equips de Primera, i el llagostera sap segur que li tocarà un dels set club que està jugant competició europea: Barça, Madrid, Màlaga, València, Athletic, Atlètic de Madrid o Llevant.

El partit ha sigut preciós. A la primera part ha dominat el llagostera, però el Prat ha marcat en l'única ocasió que ha tingut, Ferran Vila (19'). SI els gironins no han marcat ha sigut per la poca punteria de Sellarès i les grans intervencions del porter pratenc, Toni Texeira.

Els homes d'Oriol Alsina ha segut atacant i no s'han rendit. El tècnic ha fet entrar en l'últim quart d'hora a Planagumà per Sellarès, i el canvi ha sigut vital. En la primera rematada de Planagumà ha aconseguit empatar de cap (77').

Amb l'1-1 s'ha arribat al final del partit, i per tant han hagut de jugar una pròrroga, que ha sigut un espectacle amb els dos equips abocats a l'atac.

Als 6 minuts Rafa Murillo ha rematat sol al segon pal un córner a gol. Però tres minuts més tard el mateix Murillo ha tocat la pilota amb les mans dins de l'àrea i l'àrbitre ha xiulat penal, que ha transformat Pitu (99').

I a la segona part de la pròrroga, amb els dos equips cansats, un altre cop Pitu, ha marcat un golàs de falta directa des de 30 metres (113').

Abans del xiulet final encara hi ha hagut temps per un xut al pla del Prat, i una picabaralla dialèctica entre els dos entrenadors, que ha acabat amb una batussa entre els jugadors.