Llevant
Esports Futbol 18/12/2010

El Llevant vol continuar sent fort a casa, i l'Athletic trencar la mala ratxa fora de San Mamés

El Llevant afronta el partit després de guanyar els dos últims partits a casa; mentre l'Athletic vol trencar amb la ratxa de 5 derrotes consecutives com a visitant

Redacció
1 min

BarcelonaEls granota, que han guanyat els dos últims partits que han jugat com a locals, i que han aconseguit sortir del pou de la classificació, podran comptar amb tots els jugadors a excepció dels quatre lesionats de llarga durada (Nacho González, Vicente Iborra, Héctor Rodas i Miguel Pérez).

I és que Luís García, entrenador del Llevant, ha recuperat “Nano” pel partit contra els “lleons”, després que el Comitè d'Apel·lació decidís retirar-li la targeta groga que va veure contra l'Sporting i que li hagués suposat un partit de suspensió.

D'altra banda, l'Athletic Club es marca com a objectiu trencar la mala ratxa que acumula com a visitant, on ha encaixat cinc derrotes consecutives. Els de Caparrós afronten el partit després de derrotar l'Espanyol a casa i abans de jugar contra el Barça a la Copa del Rei.

La principal preocupació de l'entrenador andalús són els nombrosos problemes que té en defensa, ja que a més d'Amorebieta, sancionat per acumulació de targetes; té les baixes dels laterals esquerrans Autrenetxe i Koikili. I, a part, està pendent de l'evolució de San José, que té molèsties i és dubte fins a última hora.

Caparrós, doncs, es veurà obligat a refer la línia defensiva; i també pot incloure canvis a la parella atacant, deixant Toquero a la banqueta i situant Muniain com a parella de Llorente.

stats