Llevant - Madrid
Esports Futbol 06/01/2011

Llevant-Madrid: tornada de vuitens de tràmit

Malgrat tenir sentenciat el pas als quarts de final, Mou no ha convocat cap jugador del filial, i tan sols dóna descans a homes com Casillas, Xabi Alonso, Di María o Ronaldo

ValènciaLlevant i Madrid s'enfronten a la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, en un partit de tràmit després de la victòria per 8 a 0 dels de Mourinho, a l'anada, al Bernabéu.

Per a aquest partit, Luis García, entrenador dels granota, donarà descans a alguns dels titulars habituals a la Lliga. Sergio Ballesteros, Xavi Torres, Juanlu Gómez i Juanfran García no han entrat a la convocatòria. I tampoc jugaran homes com Felipe Caicedo i Javi Venta, que arrosseguen molèsties.

En canvi, han entrat a la llista els joves del filial Lois, Higón i Mossa. I s'espera que juguin el porter Munua (suplent habitual) i el defensa Héctor Rodas, ja recuperat de la fractura al peu del mes de setembre passat.

Més enllà de l'àmbit esporitu, la derrota al partit d'anada al Santiago Bernabéu ha significat que el Llevant perdi un pessic econòmic, ja que ben pocs aficionats s'han desplaçat a les taquilles del Ciutat de València per comprar alguna entrada, i es preveu que tan sols hi hagi deu mil espectadors a les graderies –la meitat dels quals ja havien comprat l'entrada abans del partit d'anada.

Pel que fa al Madrid, tot i tenir l'eliminatòria sentenciada Mourinho ha decidit no convocar cap jugador del filial. Per això es preveu que jugadors com Gago, Granero, Pedro León o Canales siguin a l'onze inicial. Els que no han viatjat fins a València són Casillas, Marcelo, Xabi Alonso, Özil, Di María i Cristiano Ronaldo, titulars a l'onze de gala blanc.

Serà el primer partit de descans, en tota la temporada, per a Ronaldo. A més, la baixa per lesió del porter suplent Dudek permetrà que el porter del filial, Antonio Adán, disputi, per primer cop, 90 minuts amb el primer equip del Madrid en competició oficial.