Llevant
Esports Futbol 03/04/2011

El Llevant busca la permanència contra un Màlaga que està en el millor estat de forma

Els 'granotes' estan completant una segona volta excel·lent i lluitaran per aconseguir una nova victòria que els situï amb 38 punts, i els deixi virtualment salvats

Redacció
1 min
Felipe Caicedo i Valdo celebren el gol del Llevant davant l'Almeria.

ValènciaEl Llevant rep al Ciutat de València el Màlaga, amb la possibilitat de deixar, en cas de victòria, pràcticament sentenciada la permanència. Malgrat que ho farà contra un rival que també lluita per la salvació i que passa pel seu millor moment de la temporada.

Els 'granotes', que estan completant una segona volta excel·lent, busquen una nova victòria que els situï amb 38 punts a la taula classificatòria, i que els deixi virtualment salvats.

Luis García, tècnic del Llevant, perd per sanció a Xavi Torres i a Felipe Caicedo per lesió. El seu lloc l'ocuparà Miquel Pallardó i Cristian Stuani, respectivament.

D'altra banda, el Màlaga buscarà la tercera victòria consecutiva, un fet que li permeti abandonar el descens. L'equip que dirigeix Manuel Pellegrini no podrà comptar amb Weligton, que ha estat sancionat per insultar l'àrbitre. Serà l'única baixa respecte al partit contra l'Espanyol.

Per aquest partit, l'entrenador ha convocat tots els jugadors. També els lesionats Juanmi i Baptista, a més del porter Galatto -que no té fitxa-.

stats