Llevant - Mallorca
Esports Futbol 13/03/2011

Llevant i Mallorca es conformen amb l'empat (1-1)

El Llevant i el Mallorca han empatat un partit anivellat en el que per als dos equips ha estat important no perdre i on l'empat ha estat un resultat just

Redacció
1 min
Nano Rivas, del Llevant, disputa una pilota amb Webo

ValènciaEl Llevant i el Mallorca han empatat un partit anivellat en el que per als dos equips ha estat important no perdre, però que l'equip local ha pogut guanyar als últims compassos de l'enfrontament en una acció que Aouate ha resolt in extremis.

Mentre que el Mallorca ha proposat un futbol pausat i de control, el Llevant ha anat de menys a més, i en els minuts finals ha acorralat el seu rival, encara que sense fer prou mèrits com per guanyar un duel on l'empat ha estat un resultat just.

El Llevant s'ha avançat al marcador a la primera meitat. A la sortida d'un córner i després d'un rebuig de Tejera, Juanlu ha rematat amb l'esquerra una pilota a la que no ha arribat el porter Aouate. El Mallorca ha pogut empatar després del descans gràcies a una falta que ha xutat Ramis i que ha rebotat en la defensa.

Llevant 1 – Mallorca 1

LLEVANT: Munúa, Javi Venta, Ballesteros, Nano, Del Horno (Juanfran, m.75), Iborra, Xavi Torres, Valdo (Rubén, m.70), Xisco Muñoz (Jefferson Montero, m.61), Juanlu i Caicedo.

MALLORCA: Aouate, Pau Cendrós, Ramis, Nunes, Ayoze, Martí, De Guzmán, Tejera (Joao Víctor, m.74), Aki (Pereira, m.54), N'Sué i Webo.

GOLS: 1-0, m.37: Juanlu. 1-1, m.60: Ramis.

ÀRBITRE: Estrada Fernández (català). Targetes grogues a Valdo, Juanlu, Nano, Ballesteros, Aki y Ayoze.

ESTADI: Ciutat de València, 11.722 espectadores.

stats