Futbol Femení
Esports Futbol 27/05/2012

El Llevant Les Planes guanya el Tacuense (2-1) i aconsegueix l'ascens a Primera Divisió femenina

Dos gols de Judith Acedo, un a l'inici de la segona meitat i l'altre a la pròrroga, han capgirat el gol que la canària Maria José havia fet per al Tacuense només començar el partit

La catalana Evita i la canària Maria José, en una acció del Levante Las Planas-Tacuense

Sant Joan DespíEl Llevant Las Planas ha aconseguit l'ascens a Primera Divisió femenina aquest diumenge al matí, després de guanyar amb molt de patiment al Tacuense canari per 2-1, havent de superar fins i tot una pròrroga. La capitana Judith Acedo, amb dos gols, ha sigut la gran protagonista del matx.

Davant prop d'un miler d'espectadors, el Llevant Las Planas ha vist com, només començar el partit, Maria José ha avançat les canàries. L'exjugadora del Sabadell ha demostrat perquè és la gran líder del Tacuense i ha sigut la jugadora més desequilibrant i perillosa del matx, atrevint-se fins i tot amb una xilena des de la frontal de l'àrea que ha hagut d'aturar, en dos temps, Cristina Molina.

El Llevant Les Planes, nerviós i precipitat en atac, ha sobreviscut a un mal primer temps per remuntar a la segona meitat. Judith Acedo, amb un xut gairebé sense angle des de la banda esquerra, ha fet l'1-1 al minut 51. Els ànims s'han calmat i les locals han començat a fer el seu joc, tot i que l'equip canari no ha deixat d'inquietar mai la porteria rival.

Amb l'empat s'ha arribat a la pròrroga i, novament Judith, amb un gol directe de córner, ha fet el definitiu 2-1. L'equip canari ha protestat molt una última acció de joc, reclamant un possible penal que l'àrbitre no ha xiulat. L'equip de Sant Joan Despí ha resistit, empès per un públic entregat i que no ha deixat d'animar en cap moment, per acabar celebrant l'èxit d'un club que fa anys que treballa bé el futbol femení.