Futbol Femení
Esports Futbol 02/02/2014

El Llevant Les Planes abandona la cua de la classificació amb un triomf vital a casa (2-0)

Els gols de Carol i Carriba permeten l'equip de Sant Joan Despí apropar-se a la salvació, que tenen a quatre punts

BarcelonaJa no ocupen l'última posició de la classificació. Gràcies al seu triomf d'aquest diumenge contra el Transportes Alcaine (2-0), el Llevant Les Planes abandona la cua de la taula, on ara hi ha el Granada, i se situa a quatre punts de la permanència, que marca l'Espanyol. Els gols de Carol i Carriba han permès les de Sant Joan Despí trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives i més de tres mesos sense guanyar, des del 17 de novembre, quan van derrotar 2-0 el Sant Gabriel.

Precisament el 'Sangra' ha encaixat una altra derrota aquest matí, i cruel, davant la Reial Societat al Municipal Ruiz Casado (0-2). Dos gols en l'últim sospir del partit, un de l'experiquita Ane Bergara després d'una falta lateral, i un últim d'Eva en pròpia porteria, han condemnat les de Dani Limones, que continuen la seva dinàmica negativa de resultats.

Aquesta jornada, a més, reforça el lideratge del Barça, que surt beneficiat de l'empat a dos entre l'Athletic i el Rayo Vallecano. Les lleones, que aviat s'han posat per davant en el marcador amb dos gols seguits d'Olabarrieta i Murua al quart d'hora de partit, han vist com Saray els privava de la victòria. A la mitja hora, la madrilenya ha retallat diferències i, a un minut del final, ha marcat de falta directa per salvar un punt.