Llevant
Esports Futbol 01/05/2011

Llevant-Sporting: duel entre dos equips que estan a un pas de la salvació matemàtica

Tot i que no matemàticament, una victòria significaria la salvació virtual del conjunt guanyador; encara que els dos equips també es conformarien amb un empat

Redacció
2 min
Els jugadors del Llevant celebren el primer gol de Suárez.

ValènciaEl Llevant rep aquest diumenge a l'estadi Ciutat de València l'Sporting de Gijón en un partit en què tots dos aspiren a tancar la permanència un any més a Primera. Encara que no de manera matemàtica, una victòria significaria la salvació virtual, encara que els dos equips també es conformarien amb un empat.

Luis García, entrenador del Llevant, perd per lesió a Juanlu Gómez, Asier del Horno i Sergio González, mentre que recupera Rubén Suárez, que es va perdre l'últim partit de Lliga per sanció, encara que després de convocar tota la plantilla no donarà a conèixer els descartats fins abans del partit.

Encara que no s'esperen gaire canvis, el tècnic madrileny gairebé no ha donat pistes sobre el possible onze inicial i, a més, l'entrenament que estava destinat a provar l'equip va acabar abans d'hora per decisió de Luis García per la falta d'actitud dels seus jugadors.

D'altra banda, la còmoda situació de l'Sporting permet al seu entrenador, Manolo Preciado, no forçar la recuperació de jugadors 'tocats' i per aquest motiu dóna descans al portuguès André Castro i també a l'interior Diego Castro, dos dels homes més importants. En canvi, recupera Rivera -clau en el centre del camp-, i també al lateral Canella, un cop superada la seva lesió a les costelles.

El davanter argentí Gastón Sangoy, que va patir una forta contractura en un bessó a l'entrenament de divendres del que no s'ha recuperat totalment, és baixa d'última hora.

Les entrades de Rivera i Nacho Novo, autor del gol que va suposar la victòria de l'Sporting davant l'Espanyol la passada jornada, es presenten com les úniques novetats en l'alineació inicial, tot i que el tècnic també va fer algun assaig amb Ayoze en el lloc de Diego Castro per una trobada en què el mateix Preciado va reconèixer que "l'empat seria un resultat lògic".

El partit serà especial per a l'entrenador sportinguista perquè tornarà al camp del Llevant. Un estadi on, com a entrenador 'granota', va aconseguir l'ascens a Primera Divisió.

La trajectòria de l'Sporting i el Llevant són paral·leles aquesta temporada, ja que tots dos equips van realitzar una primera volta molt dolenta, en la qual ocupaven posicions de descens, però han reaccionat a la segona, un fet que els permet afrontar el tram final de lliga amb força tranquil·litat.

stats