Llevant - València
Esports Futbol 09/01/2011

Llevant-València: derbi entre dos equips eliminats de la Copa, però que arriben amb diferet estat anímic

El Llevant, tot i el KO a la Copa arriba al derbi eufòric per guanyar el Madrid a la tornada. El València, enfonsat al perdre una eliminatòria que tenia a l'abast

Redacció
1 min

ValènciaEl Llevant rep el València en un derbi marcat per la jornada de Copa d'aquesta setmana, on ambdós equips van quedar eliminats, però amb diferent regust de boca: el Llevant, eufòrics després de derrotar el Reial Madrid en el partit de tornada; i el València enfonsat després de veure com en 45 minuts se li escapava una eliminatòria que tenia a l'abast.

Per aquest partit, Luis García, entrenador del Llevant, recupera el davanter equatorià Felipe Caicedo, a més de Javi Venta, tots dos lesionats. D'altra banda, Héctor Rodas torna a una convocatòria de Lliga, gairebé 4 mesos després de fracturar-se el peu.

En canvi, no podrà comptar amb Asier del Horno, cedit pel València i amb una clàusula que l'impedeix jugar el derbi; ni amb 'Nano' per acumulació de targetes. Dues baixes que s'afegeixen als lesionats Nacho González i Miguel Pérez.

De la seva banda, el València continua sense poder comptar amb els porters César Sánchez i Miguel Ángel Moyá; ni amb el migcampista David Albelda, mentre l'argentí Tino Costa és dubte. Tampoc no hi serà Joaquín Sánchez, que es perd aquest enfrontament per la sanció de dos partits després de ser expulsat a la Copa.

Pel partit contra el Llevant, Unai Emery recupera David Navarro i Alejandro Domínguez, que ja han entrenat amb el grup després de recuperar-se de les respectives lesions. A més de Mathieu, que ha superat el cop que va rebre aquest dimecres.

stats