Europa League
Esports Futbol 20/09/2012

El Llevant rep el Helsinborgs suec en la seva estrena a la fase de grups de l'Europa League

L'equip de Juan Ignacio Martínez té la baixa del nigerià Obafemi Martins, que no està inscrit, i el dubte de Gekas, que no s'ha entrenat per un cop al peu

Efe
1 min
Theofanis Gekas, del Llevant, i Adam Cummins, del Motherwell, pugnen per una pilota

ValènciaEl Llevant debuta aquest dijous en competició europea al Ciutat de València davant del Helsinborgs, a priori el rival més feble del grup L de la primera fase de la Lliga Europa.

El Ciutat de València registrarà una bona entrada, ja que els poc més de 16.000 abonats que té el Llevant entren gratis i, a més, el club valencià ha posat en marxa diferents promocions perquè l'estrena a Europa sigui una jornada festiva.

L'entrenador Juan Ignacio Martínez té l'única baixa del davanter nigerià Obafemi Martins, que no està inscrit, i manté el dubte de l'atacant grec Theofanis Gekas, que no ha pogut exercitar-se durant la setmana per un cop al peu.

Encara que l'entrenador valencià s'ha caracteritzat per fer pocs canvis en l'equip malgrat la saturació de partits, futbolistes com el porter Keylor Navas, Pedro López o Miguel Pallardó tenen moltes possibilitats d'entrar en l'equip.

Pel que fa al Helsingborg, assumeix el paper d'equip més feble del grup i fixa el seu objectiu en aconseguir el major nombre de punts possibles, sense oblidar que en la seva anterior experiència a la Lliga Europa (llavors encara Copa UEFA) fa cinc anys va aconseguir passar la fase de grups, tot i contra rivals més assequibles i amb el reforç de "Henke" Larsson. Irregular en lliga, va cinquè a 10 punts del líder quan falten 8 jornades per disputar-se.

stats