Futbol
Esports Futbol 21/02/2013

El Llevant somia fer història a Europa i Míchel, en la remuntada de l'Olympiakos

Els valencians van guanyar 3-0 a l'anada dels setzens de final, tot i que el tècnic Juan Ignacio Martínez no se'n refia de l'Olympiakos

Efe
2 min
Els jugadors del Llevant s'entrenen a l'estadi Karaiskaki

Atenes / ValènciaEl Llevant viatja a Grècia per enfrontar-se al Olympiacos aquest dijous (21.05h, GolT) amb la intenció de fer valer el seu avantatge de 3-0 i fer història amb el pas a vuitens de final de l'Europa League, mentre que José Miguel González "Míchel", tècnic espanyol de l'equip del Pireu, té la ment posada en la remuntada.

Malgrat el marcador del partit d'anada, el Llevant no viatja amb tranquil·litat. El seu entrenador, Juan Ignacio Martínez, ha assenyalat que l'avantatge de tres gols del partit d'anada no pot restar concentració a l'equip.

De fet, davant la importància del partit, Juan Ignacio ha convocat a vint jugadors i fins i tot ha desplaçat fins a Grècia als lesionats Nabil el Zhar i Chris Lell, el sancionat Pape Diop i el grec Loukas Vyntra, que no pot jugar a Europa per haver-ho fet ja aquesta temporada amb el Panathinaikos.

En principi, les baixes de El Zhar i Lell seran cobertes per Pedro Ríos i Pedro López, que conformaran la banda dreta de l'equip, mentre que Sergio Ballesteros, que no va poder jugar a València per sanció, tornarà a l'eix de la defensa al costat de Héctor Rodes o David Navarro.

Al centre del camp, l'acompanyant de Vicente Iborra podria ser José Javier Barkero, que va descansar davant la Reial Societat, al costat de Rubén García en banda esquerra, mentre que Míchel Herrero i Obama Martins formarien la parella d'atac, en un enfrontament en què els granotes són conscients de la importància de marcar un gol.

L'Olympiacos, d'altra banda, s'enfronta a la primera final des que Míchel es fes càrrec de l'equip fa dues setmanes. L'obligació de l'equip és sortir a per totes si vol remuntar el difícil 3-0 de l'anada i així ha tractat de mentalitzar els seus futbolistes l'exjugador del Reial Madrid.

"Tenim davant un partit important, un partit que necessita de tota la nostra atenció. Hem de donar-ho tot contra el Llevant", ha dit Michel als seus jugadors.

stats