LLIGA EUROPA
Esports Futbol 07/03/2013

El Llevant buscarà davant el Rubin Kazan continuar fent història a Europa

Els granotes reben aquest dijous a la nit (21:05h/Cuatro) al Ciutat de València al butxí de l'Atlètic de Madrid en l'anada dels vuitens de final de la Lliga Europa

Efe
2 min
El Llevant prepara l'important partit de dijous davant el Rubin Kazan

ValènciaEl Llevant rebrà aquest dijous a la nit (21:05h/Cuatro) al Rubin Kazan amb la intenció de continuar fent història a la Lliga Europa. En la seva primera participació en competicions europees, l'equip granota tractarà d'aconseguir un resultat favorable en l'anada dels vuitens de final per viatjar la setmana que ve a Rússia amb garanties.

L'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, recupera per a aquest duel a Pape Diop, absent en l'últim partit de Lliga Europa per sanció, mentre que no pot comptar amb Loukas Vyntra, ja que el grec ja va jugar amb el Panathinaikos aquesta temporada en aquesta mateixa competició.

A més, el tècnic valencià manté el dubte de l'alemany Chris Lell, lesionat des del passat 17 de febrer per un trencament muscular, tot i que podria ser titular degut a l'absència per lesió de Pedro López, l'altre lateral dret de la plantilla. L'altra opció, sinó, seria reconvertir al defensa central Héctor Rodas, mentre que pel que fa a la resta de l'equip no s'esperen novetats i Juan Ignacio alinearà el seu onze habitual per tal d'intentar resoldre amb garanties el que fins ara s'ha convertit, probablement, en el partit més important de la història del club.

En qualsevol cas, la gran incògnita és saber si estarà convocat, i fins i tot si serà titular, el davanter nigerià Obafemi Martins, que malgrat la seva insistència a abandonar el club i marxar a jugar als Estats Units, ja va comptar amb alguns minuts el dissabte davant el València i podria estar en condicions de jugar aquest partit.

Pel que fa al Rubin Kazan, l'equip rus arriba a València amb la moral pels núvols després d'haver eliminat del torneig al vigent campió, l'Atlètic de Madrid. De fet, no coneix la derrota fora de Rússia en aquesta competició, i només han perdut un partit. Precisament va ser l'enfrontament de tornada dels setzens de final davant el conjunt matalasser (0-1).

L'equip entrenat per Kurbán Berdíev, que ha preparat el partit davant el conjunt espanyol a Turquia, no podrà comptar amb el central espanyol César Navas. El futbolista format a la cantera del Reial Madrid, i un dels homes més importants de l'equip rus, va ser expulsat per propinar un puntada al colombià Radamel Falcao en el partit de tornada i ha estat sancionat amb tres enfrontaments.

El seu substitut serà amb tota seguretat el capità de l'equip, Román Sharónov, que es va perdre la tornada contra l'Atlètic de Madrid després d'haver estat expulsat en el partit d'anada.En defensa, l'espanyol Iván Marcano, que jugarà de central, l'argentí Ansaldi per l'esquerra i el també espanyol Pablo Orbaiz com a mig centre. La davantera comptarà amb el veneçolà Rondón, que va militar en el Màlaga, i el turc Karadeniz, el seu jugador més perillós.

Pel que fa a la resta de l'equip, el dubte radica en si l'internacional francès Yohan M'Vila, un mig centre de 22 anys, fitxat recentment del Rennes, s'haurà recuperat ja de les seves molèsties i saltarà al camp en l'onze inicial.

Alineacions probables:

Llevant: Keylor Navas, Lell o Héctor Rodas, Ballesteros, David Navarro, Juanfran; Diop, Iborra, Pedro Ríos, Barkero; Rubén y Martins.

Rubín Kazán: Ryzhikov, Kuzmín, Sharónov, Marcano, Ansaldi, Natkho, Orbaiz, Kislyak, Eremenko, Karadeniz y Rondón.

Àrbitre: Antony Gautier (FRA)

Estadi: Ciutat de València

Hora: 21:05h / Cuatro

stats