Primera Divisió
Esports Futbol 18/12/2010

L'Athlètic Club supera el Llevant (1-2) i treu tres punts d'or del Ciutat de València

El Llevant UD ha perdut un partit en el qual els locals han portat el pes del joc durant els 90 minuts

Iraola i Reina busquen la pilota.

ValènciaUn parell de bones accions a pilota aturada li han donat la victòria a l'Athlètic Club en el seu partit al camp del Llevant UD (1-2) en un partit en el qual els locals han portat el pes del joc durant els 90 minuts, però en el qual la qualitat de Gabilondo i Javi Martínez han decantat el resultat.

Han estat les úniques arribades del conjunt basc a València. Entre mig, Felipe Caicedo ha anotat un gol per al Llevant UD.

Llevant UD, 1: Reina, Javi Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran, Xavi Torres, Pallardó (Sergio, m.76), Xisco Nadal (Xisco Muñoz, m.62), Rubén (Stuani, m.73), Juanlu i Caicedo.

Athlètic Club, 2: Iraizoz, Iraola, Ustaritz, Aitor Ocio, Castillo, Orbaiz (Iturraspe, m.87), Gurpegui, David López (Susaeta, m.54), Javi Martínez, Gabilondo i Llorente (Toquero, m.18).

Gols: 0-1, m.10: Gabilondo. 1-1, m.21: Caicedo. 1-2, m.73: Javi Martinez.

Àrbitre: González González. Groga a Javi Martínez, Susaeta, Aitor Ocio, Iturraspe i Toquero; i a Juanfran.