LLIGA DE CAMPIONS

Les entrades de la final de la Champions a Wembley seran les més cares de la història

L'atzar decidirà les localitats de cada espectador que haurà d'abonar el cost total del tipus d'entrada que li hagi tocat, fixat mitjançant un sistema de classificació.

La UEFA ha anunciat avui que els preus de les entrades per a la pròxima final de la Lliga de Campions a Londres. el 28 de maig a l'estadi de Wembley, són les més cares de la història. Els seients més assequibles per a la venda general tindran un cost de 150 lliures (178 euros) i es vendran a través dels clubs finalistes.

Per aconseguir una de les entrades, l'interessat haurà d'inscriure's a partir de les 13.00 GMT del 24 de febrer i fins a les 19.00 GMT del 18 de març a la pàgina web de la UEFA, la qual cosa li permetrà entrar en el sorteig que decidirà els noms dels guanyadors, informa un comunicat d'aquest organisme.

Hi ha quatre categories, segons la visibilitat i la proximitat al camp. Les entrades classificades com de primera categoria es vendran per 300 lliures (356 euros), les de segona per 225 lliures (267 euros) i les de tercera per 150 lliures (178 euros).

També hi haurà localitats per a persones amb necessitat de ser trasllades en cadira de rodes, cadascuna de les quals costarà 80 lliures (95 euros).

Els sol·licitants seran informats per correu electrònic abans del 6 d'abril sobre l'èxit o no de la seva candidatura i podran consultar l'estat de la seva sol.licitud durant els dies previs.

Així, aquells que rebin bones notícies del sorteig podran procedir a la compra dels seus entrades, que únicament es pot fer mitjançant targeta de crèdit.

L'estadi londinenc de Wembley, que acollirà el gran duel, té capacitat per a aproximadament 86.000 espectadors i la major part d'aquests seients s'oferiran en el sorteig públic i al club finalistes per a la seva distribució a les ciutats seu, encara que hi haurà una quota reservat a membres de la UEFA.

Cada equip finalista podrà beneficiar de la venda de 25.000 entrades en les seves pròpies taquilles i entre els militants del club.

Els futboleros que vulguin entrar en el sorteig de tenir en compte també que, si realitzen la compra a través de la pàgina web de la FIFA des d'un lloc d'Europa, estan obligats a pagar 26 lliures (30 euros) per la quota de gestió, una quantitat que augmenta fins a 36 lliures (42 euros) si es completa des de fora d'Europa.

El director de competicions de la UEFA, Giorgio Marchetti, ha indicat avui en referència a l'elevat preu de les entrades que aquest s'ha establert en funció als oferts per altres grans esdeveniments esportius com la Copa del Món i l'Eurocopa.

"Els preus es basen en el tipus d'esdeveniment. Quan ho compares amb altres no penses que la final de la Lliga de Campions està sobrevalorada", va assenyalar en el seu missatge.

Més continguts de