LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 05/04/2011

Raúl signa una gesta històrica a Milà

El Schalke 04 ha signat una nit històrica per al futbol alemany i ha despatxat amb un rotund 2-5 l'Inter, actual campió europeu, amb una nit sublim de Raúl i Jurado

Efe
2 min
Raúl, celebrant el tercer gol del Schalke a San Siro

MilàEl Schalke 04 ha signat una nit històrica per al futbol alemany i ha despatxat amb un rotund 2-5 l'Inter, actual campió europeu, amb una nit sublim de Raúl i Jurado, que acaricien ja el passi a la semifinals de la competició.

I això que l'Inter ha començat com una fletxa. Un error de Neuer, el porter alemany, en treure una pilota de cap dins l'àrea, l'ha caçat Stankovic i l'ha introduït al fons de la xarxa amb un toc precís quan només s'havien complert segons de l'inici del partit.

El Schalke ha reaccionat. Matip en un embolic, ha fet l'1-1. I des d'aquest moment el Schalke sempre ha donat la cara. Mèrit ha tingut l'equip que dirigeix Ralf Rangnick. Perquè després del 2-1 de Milito, el quadre de Genselkirchen ha remuntat de nou.

El segon temps ha estat un festival per al Schalke. Raúl ha fet créixer una mica més la seva llegenda. Ha marcat el seu gol 71 i ha estat el futbolista que més quilòmetres ha recorregut amb 11,1.

Jugant l'Inter amb deu futbolistes per expulsió de Chivu al minut 62, el Schalke ha portat la batuta des de l'inici del segon tram. Ha ofert una exhibició amb Jurado al capdavant, superant Sneijder i Cambiasso, i de regal el Schalke ha recuperat el millor Edu, autor de dos gols i d'una nit de somni per a tota la comarca del Ruhr.

INTER DE MILÀ 2

SCHALKE 04: 5

Inter de Milà: Juli Cèsar, Maicon, Ranocchia, Chivu, Zanetti; Stankovic (Kharj, m.24) (Córdoba, m.63), Motta (Nagamoto, m.76), Cambiasso, Sneijder, Eto'o i Diego Milito.

Schalke 04: Neuer; Uchida, Matipen, Hoewedes, Sarpei, Farfan, Papadopoulos, Jurado (Draxler, m.83), Baumjohann (Schmitz, m.76); Raúl (Karimi, m.87) i Edu.

Gols: 1-0, m.1: Stankovic. 1-1, m.17: Matipen. 2-1, m.34: Milito. 2-2, m.40: Edu. 2-3, m.53: Raúl. 2-4, m.57: Ranocchia, en pròpia porta. 2-5, m.75: Edu.

Àrbitre: Martin Atkinson (anglès). Expulsar a Cristian Chivu, de l'Inter Milan (m.61) per doble groga. Grogues a Stankovic, i del Schalke, a Sarpei, Papadaopulos, Farfán i Raúl.

Incidències: partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions disputat a l'estadi Giuseppe Meazza, de Milà, davant 72.770 espectadors.

stats