Publicitat
Publicitat

MUNDIAL 2022

Rummenigge: "Confiem que la FIFA es prengui seriosament la proposta de disputar el Mundial de Qatar al maig"

Les Lligues de Futbol Professionals Europees i l'Associació Europea de Clubs han proposat a la FIFA que les dates del torneig siguin del 4 de maig al 5 de juny de 2022

Karl-Heinz Rummenigge, president de l'Associació Europea de Clubs, ha reconegut aquest dimecres que confia que la FIFA "es prengui seriosament" la proposta d'aquesta associació i de les cúpules de les grans lligues europees per celebrar al maig el Mundial de Qatar de 2022.

"Es tracta d'una proposta seriosa i la FIFA faria bé de debatre-ho seriosament", ha manifestat Rummenigge. Les Lligues de Futbol Professionals Europees (EPFL) i l'Associació Europea de Clubs (ECA) han proposat que el Mundial de Qatar se celebri entre el 4 de maig i el 5 de juny per evitar que s'organitzi a l'hivern i interrompi el calendari previst per a la temporada 2021-2022.

Segons Rummenigge, encara que no sigui senzill, cal consensuar unes dates que permetin afrontar el problema de la temperatura al país qatarià, però sense perjudicar els clubs de futbol i a les seves lligues. En la proposta conjunta es considera que la temperatura màxima a Qatar al maig, d'uns 35 graus, és acceptable per disputar el Mundial i es recorda que les seleccions han jugat partits en pitjors condicions. Com a exemples han citat el passat Mundial del Brasil, l'organitzat per Estats Units el 1994 o el de Mèxic l'any 1986.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT