Futbol
Esports Futbol 22/08/2011

Luis Gil (AFE): "Estem molt distants en el problema de les garanties"

El gerent i portaveu de l'Associació de Futbolistes assegura que l'acord és llunyà i veu difícil que es pugui disputar la segona jornada de Lliga

Efe
2 min

MadridEl gerent i portaveu de l'Associació de Futbolistes (AFE), Luis Gil, ha assenyalat aquest dilluns que estan "molt distants" en les postures amb la Lliga de Futbol Professional (LFP), pel "problema de les garanties", després de la reunió mantinguda a la seu de la Lliga per desconvocar la vaga dels jugadors.

"A dia d'avui encara falta molt perquè els futbolistes se sentin amb garanties", ha assegurat Gil, que es tornarà a reunir amb els representants de la LFP aquest dimarts a la tarda, i que pensa que les postures es troben "molt distanciades encara".

"Encara hi ha diferències sobretot en les garanties passades", ha declarat el portaveu d'AFE, en al·lusió al deute dels clubs amb els seus jugadors.

El principal problema són "les garanties passades i el sistema de garanties futures, perquè variaria molt si hi hagués una modificació de la llei concursal", ha advertit Gil, que prefereix parlar del passat perquè "la realitat és que hi ha molt d'impagament i depenent de la legislació que hi hagi n'hi haurà més o menys ".

"Entenc que la gent vulgui veure futbol, però ara mateix hem de pensar en els jugadors que ho estan passant malament i no tenen garantit el seu salari", ha dit.

"Hi ha uns punts de convocatòria de vaga i si no arribem la seva totalitat, seguirà vigent" ha remarcat el gerent de l'AFE, que de moment veu lluny que es disputi la segona jornada.

Per aquest dilluns a la tarda hi han previstes reunions d'equips de treball per intercanviar documents i propostes, però no serà fins aquest dimarts quan es tornin a reunir, a partir de les 4 de la tarda, a la seu de l'AFE, amb l'objectiu d'acostar posicions per tal de desconvocar la vaga i que pugui començar la Lliga.

stats