Futbol
Esports Futbol 13/10/2014

Luis Suárez afina la punteria amb dos gols en el triomf de l'Uruguai a Oman (0-3)

Un remat amb cama esquerra li ha permès obrir el marcador al poc de començar el segon temps i una hàbil vaselina ha consolidat la victòria 'celeste', que ha arrodonit Jonathan Rodríguez

Luis Suárez, en acció / AFP PHOTO

BarcelonaUn amistós a i contra Oman no és l'escenari que millor mesuri l'estat de forma de Luis Suárez però, durant la sanció que encara el té apartat dels partits oficials, és l'únic context en què es pot analitzar com està el nou davanter del Barça. I aquest dilluns al migdia, l'ex del Liverpool s'ha retrobat amb el gol amb la seva selecció amb dues dianes que han permès la 'celeste' tombar el dèbil conjunt africà (0-3). Jonathan Rodríguez, amb un xut creuat, ha acabat de sentenciar el matx.

Abans de marcar al minut 57, el blaugrana ja havia fregat el gol en una forta rematada a tocar del travesser al primer temps, que el porter Ali Al Habsi ha pogut refusar amb una mà.

La punteria s'ha afinat amb el pas dels minuts i ha sigut al poc de la represa quan el 9 uruguaià ha vist porteria. Després d'una bona finta, Luis Suárez ha guanyat l'esquena dels centrals africans per trepitjar l'àrea i caçar, gairebé al segon pal, l'assistència de Diego Rolan. El seu xut amb l'empenya del peu esquerre no ha sigut del tot net, però tot i que la rematada creuada ha sortit mossegada, ha pogut batre al porter d'Oman per obrir el marcador. Deu minuts més tard, Suárez ha tornat a marcar després d'un altre desmarcatge a l'espai i una lluita en carrera amb la defensa, que l'ha acabat deixant sol davant el porter, a qui ha superat amb una suau vaselina amb la punta del peu dret.

En els últims minuts sobre el terreny de joc, Luis Suárez ha rebut un parell de faltes dures per darrere que han animat el seleccionador Óscar Tabárez a substituir-lo al minut 78, per donar entrada el blanc-i-blau Cristhian Stuani.