LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 11/04/2011

Luiz Adriano, dubte per al partit contra el Barça

A més, Txigrinski i Kuchen són baixa segura per lesió per al partit d'aquest dimarts, Rats complirà el seu partit de sanció i Srna també és dubte

Efe
1 min
El Xakhtar ha perdut avui al Donbass Arena, davant l'Obolon.

DonetskEl brasiler Luiz Adriano, davanter del Xakhtar Donetsk, és dubte per al partit de tornada de la Lliga de Campions que enfrontarà aquest dimarts l'equip ucraïnès contra el Barça.

"L'entrenador (el romanès Mircea Lucescu) ha dit que Luiz Adriano té algun problema físic i és dubte per al partit". Luiz Adriano, un fix en l'esquema de Lucescu, va ser titular en el partit d'anada al Nou Camp, on va desaprofitar diverses ocasions clares per marcar.

També són baixa segura per lesió en les files de Xakhtar els defenses ucraïnesos Txigrinski, que encara no s'ha recuperat de les molèsties físiques i no podrà així jugar contra el seu antic equip, i Kuchen.

A més, el lateral romanès Rats no podrà saltar al Donbass Arena per acumulació d'amonestacions, ja que va rebre una targeta groga en l'anada.

Pel que fa a l'internacional croat Dario Srna, un jugador fonamental en l'esquema ofensiu del Xakhtar, va caure lesionat en el partit de la Lliga ucraïnesa disputat el dissabte. "Hi ha un 80 per cent de possibilitats que Srna no jugui contra el Barcelona", han explicat des del club.

Amb la ment posada en l'equip blaugrana, Lucescu va reservar gairebé tots els seus titulars en la compromís del cap de setmana davant l'Obolón (0-1), en què el Xakhtar va patir la seva primera derrota a casa de la temporada.

stats