LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 02/10/2013

El Madrid troba en el Copenhaguen el bàlsam perfecte (4 a 0)

Cristiano i Di María marquen per partida doble, i el portuguès porta ja 5 gols en dos partits a Europa

A. Llimós

BarcelonaCristiano Ronaldo i Ángel Di María han estat els grans protagonistes de la golejada del Reial Madrid contra el Copenhaguen d'Stäle Solbakken. Els blancs han anat de menys a més i han acabat golejant el conjunt danès gràcies als dos gols dels dos atacants madridistes. L'equip de Carlo Ancelotti ha ofert una pobra imatge durant el primer temps, i a la represa ha dominat el partit fins a certificar la golejada per 4 a 0.

Contra un rival a priori assequible, el tècnic italià ha sortit al Bernabéu amb dos migcampistes de perfil defensiu: Illarramendi i Khedira. Els danesos s'han aprofitat d'això, i han buscat amb velocitat la porteria de Casillas durant els primers minuts. Al minut 20 però, Cristiano Ronaldo ha obert el marcador gràcies a un error del porter Wiland. El mateix portuguès ha estat l'encarregat de culminar una excel·lent jugada d'atac, amb esperó de Benzema i rabona de Di María incloses. Cinquè gol de Cristiano en dos partits a Europa. Di María ha completat el seu partit amb el tercer i quart gol de la nit.

Protagonista ha estat també Iker Casillas, qui ha tornat a l'onze després de la seva lesió contra el Galatasaray. El de Móstoles ha tingut un error en una sortida per alt que ha acabat amb la pilota estavellant-se al travesser i els danesos reclamant penal per mans de Modric. Al temps afegit però, el porter madrileny ha respost àgilment a una doble ocasió del Copenhaguen. El Madrid ha certificat la seva segona victòria a Europa, tot i que l'equip dista molt del que busca Ancelotti i la seva promesa de futbol espectacular que va fer al juliol.