PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/08/2014

El Madrid perd amb el Manchester i segueix sense guanyar aquesta pretemporada (1-3)

Cristiano Ronaldo disputa els seus primers minuts amb el conjunt madridista

Chicharito s'abraça a l'assistent Kagawa després del tercer gol britànic / MICH DUANE / GETTY

Ann ArborEl Reial Madrid continua sense conèixer la victòria durant la gira als Estats Units. Els blancs han perdut 1 a 3 contra el Manchester United de Louis van Gaal. El davanter Ashley Young, autor de dos gols, i el mexicà Javier Hernández 'Chicharito', han donat la victòria als anglesos en el torneig amistós Guinness International Champions Cup. El partit ha servit per tornar a veure en escena Cristiano Ronaldo.

El primer gol del partit, disputat al Michigan Stadium, d'Ann Arbor, que ha registrat un ple de 110.000 espectadors, l'assistència més gran que hi hagut per a un partit de futbol als Estats Units, ha arribat al minut 21 quan Young ha rematat amb la dreta per baix des del costat esquerre de l'interior de l'àrea, enganxat al pal, després de rebre una passada de Danny Welbeck. El gol ha reflectit el millor joc i domini de pilota dels britànics.

L'actual campió d'Europa no s'ha mostrat especialment incisiu en l'atac i només un penal marcat pel gal·lès Gareth Bale després de ser derrocat dins de l'àrea per Michael Keane, ha permès al Madrid igualar el duel.

Young ha continuat sent un malson per a la defensa madridista, que ha vist com el jugador del Manchester, després d'una assistència de Michael Keane, tornava a posar el seu equip per davant en el marcador al minut 37. Els canvis introduïts per Van Gaal després del descans no han canviat la tònica del joc, ja que els anglesos han continuat controlant el joc i creant jugades de perill. Chicharito ha marcat l'1 a 3, amb un remat de cap a boca de canó després d'una assistència de Shinji Kagawa. Abans, al 74 havia sortit el davanter portuguès Cristiano Ronaldo, pel defensa Álvaro Arbeloa, en el que ha estat el seu debut a la pretemporada.