El Madrid s'apiada del Liverpool però segueix sense trobar rival (1-0)

Benzema marca el gol del triomf i Cristiano es queda sense marcar

A.l.
Benzema i Cristiano celebren el gol del francès / JAVIER SORIANO / AFP

BarcelonaEl Reial Madrid segueix sumant els seus partits com a victòries. Ja en són 12 de consecutives. Els blancs han superat 1 a 0 el Liverpool, replet de suplents, i s'ha classificat ja pels vuitens de final de la Lliga de Campions. Quatre partits, quatre triomfs, i només necessita un punt per certificar el primer lloc del grup. Benzema ha donat els tres punts als madridistes després de rematar tot sol de marca una passada de Marcelo al segon pal. Cristiano s'ha quedat sense marcar i no ha pogut superar a Raúl com a màxim golejador de la història de la Champions.

El Liverpool de Brendan Rodgers ha sortit a la gespa del Bernabéu amb una alineació que acompanyava a pensar que havia donat per impossible guanyar a Madrid. Els anglesos han sortit amb un conjunt ple de suplents, amb jugadors com Balotelli, Henderson, Johnson, Sterling, Coutinho i Gerrard a la banqueta. El Madrid, en canvi, amb l'onze que tants bons resultats li està donat a Carlo Ancelotti: El tècnic italià ha seguit formant amb els sis jugadors d'atac que van jugar contra el Barça. Per tant, Gareth Bale, que ha tornat de la lesió, ha començat a la banqueta.

El conjunt local ha dominat el partit de cap a peus, però sense el control ni ritme imponent dels últims duels. A la mitja hora de joc, una internada per banda esquerra de Marcelo l'ha culminat el francès Benzema per certificar el triomf local. Uns minuts abans, James ha tingut una gran ocasió que ha aturat Mignolet amb una gran estirada. Al segon temps, Ancelotti ha donat minuts al gal·lès Bale, que ha suplit James, i uns minuts després de trepitjar la gespa del Bernabéu ha estavellat la pilota al travesser anglès. A pilota aturada l'ha tornat a tenir Bale, a l'igual que un desafortunat Cristiano, que no ha tingut el seu dia de cara a porteria. Als minuts finals, Rodgers ha donat entrada a Sterling, Coutinho i Gerrard per intentar empatar, però ha estat incapaç de provocar perill seriós a la porteria de Casillas.