PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 21/05/2013

El Mallorca s'aferra a Primera

El conjunt de Gregorio Manzano ha superat 1 a 0 el Betis i té la salvació a 4 punts

Ara/efe
El Mallorca s'aferra a la Primera Divisió

BarcelonaEl davanter israelià Tomer Hemed manté viva la flama de l'esperança del Mallorca de mantenir la categoria. Hemed ha marcat el gol del triomf al minut 21, un gol que ha estat suficient per desfer-se del Betis. La victòria deixa el Mallorca amb 32 punts, a tres del Deportivo de la Corunya −que són 4, amb l'estadística particular entre els dos equips− a falta de dues jornades perquè acabi la Lliga BBVA.

Amb la vuitena victòria en el campionat, el conjunt balear cedeix la condició de cuer del torneig al Celta. El Betis, per la seva banda, continua amb la ratxa negativa a Son Moix, on no guanya des de fa vuit anys, i el Mallorca ha jugat un dels millors primers 45 minuts que es recorden a Son Moix. L'equip de Gregorio Manzano ha assumit el comandament del partit a totes les zones, amb intensitat i ambició, i ha superat àmpliament un Betis que semblava perdut sobre el terreny de joc. El descans ha ajudat el Betis, que ha sortit amb una altra actitud. El seu centre del camp ha començat a imposar-se en aquesta zona.

El domini visitant s'ha incrementat a partir del minut 70 davant un rival que, definitivament, s'ha tancat al seu camp. Tot i això, el Betis ha estat incapaç de superar el Mallorca i igualar el marcador.