FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 21/09/2014

Dolorosa derrota del United de Van Gaal a Leicester (5-3), que suma 5 punts en 5 partits

El Manchester City i el Chelsea han empatat en el gran partit de la jornada

A.l.
Di María es queixa d'una entrada a la banda del King Power Stadium de Leicester / CLIVE ROSE / GETTY

BarcelonaEl Manchester United de Louis Van Gaal no troba la tecla. Els 'red devils' han perdut 5 a 3 a Leicester i sumen només cinc punts en les cinc primeres jornades de la Premier League. Els de Van Gaal han dominat en la primera hora de partit i han aconseguit dos clars avantatges al marcador, amb 0 a 2 i 1 a 3, però han caigut golejats al King Power Stadium. Robin Van Persie, Ángel Di Maria (amb una preciosa vaselina) i Ander Herrera han marcat pels visitants. Per part local, ha destacat Leonardo Ulloa (ex de l'Almeria), que ha fet dos gols i ja en porta cinc aquesta temporada. Esteban Cambiasso també ha marcat en la remuntada dels de Leicester.

Van Gaal ha sortit des d'un inici amb Marcos Rojo, Ander Herrera, Ángel Di María, Daley Blind i Radamel Falcao, cinc cares noves d'aquest curs. El jove Tyler Blackett ha estat expulsat en els últims minuts. Aquesta ha estat la segona derrota del United en un inici dubitatiu de curs, després que en la primera jornada perdés contra el Swansea a Old Trafford. L'única victòria dels de Manchester va ser a la quarta jornada contra el Queens Park Rangers.

Empat a Manchester

A l'estadi del Manchester City, l'equip de Pellegrini ha empatat 1-1 amb el Chelsea. Després de quatre victòries consecutives, l'equip de Mourinho ha empatat però segueix liderant la classificació per davant dels sorprenents Southampton i Aston Villa.

El City ha dominat el primer temps, però a la segona part Zabaleta ha vist la vermella després d'una baralla amb Diego Costa i poc després Schurrle ha fet el 0-1 (77'). Amb 10 homes, el City ha salvat un punt gràcies a Frank Lampard, als 86 minuts. L'exjugador del Chelsea no ha celebrat el gol contra el seu anterior equip. El City suma 8 punts.

També avui, l'Everton de Robert Martinez ha perdut 2-3 amb el Crystal Palace. L'equip de Liverpool tot just suma 5 punts després de cinc jornades. El Tottenham de Pochettino també ha perdut, 0-1 amb el West Bromwich Albion.