FUTBOL
Esports Futbol 02/05/2011

Marcos Alonso pateix un accident de trànsit en el qual mor una jove

El futbolista del Bolton cedit pel Reial Madrid Marcos Alonso, de 20 anys, ha patit un accident aquesta matinada en el qual ha mort una jove i quatre persones han resultat ferides

Redacció
1 min

BarcelonaMarcos Alonso, el futbolista de 20 anys que juga al Bolton cedit pel Reial Madrid, ha patit un accident de transit aquest matí a Madrid en el qual ha mort una jove i han resultat ferits quatre viatgers.

El jugador, fill del futbolista amb el mateix nom que va militar al FC Barcelona i a l'Atlètic de Madrid, ha perdut el control del vehicle que conduïa i ha xocat contra un mur. Al cotxe viatjaven, a més de la víctima mortal, quatre joves d'entre 18 i 20 anys, que han resultat ferits.

p { margin-bottom: 0.21cm; } La ferida més greu era una noia que ha patit un traumatisme cranioencefàlic sever i ha estat traslladada a l'hospital La Paz en estat molt greu, on ha mort a la mitja hora del seu ingrés, segons fonts hospitalàries.

La Policia municipal s'ha fet càrrec de la investigació d'aquest accident.

Marcos Alonso va debutar amb el primer equip del Reial Madrid el dia 4 d'abril de 2010 en un partit de Lliga davant del Racing de Santander a les ordres de Manuel Pelegrini. Actualment juga amb l'equip anglès del Bolton cedit per l'equip blanc.

stats