BARÇA
Esports Futbol 08/02/2011

Gaspart diu que Mourinho "amb prou feines tenia diners per viure" quan va arribar Barcelona

El tècnic portuguès es va passar els primers mesos que va estar a Barcelona en un hotel de l'exdirigent del Barça

Redacció
1 min
Joan Gaspart

BarcelonaL'expresident del FC Barcelona, Joan Gaspart, ha assegurat avui que quan Jose Mourinho, actual entrenador del Reial Madrid, va fitxar pel conjunt blaugrana com a ajudant de Bobby Robson (1996-1997) "amb prou feines tenia diners per viure".

"Núñez va dir a Robson que de cap manera no li contractaria un traductor, que ja tindria algun ajudant de casa (del club), i davant la seva insistència, va oferir a Mourinho 10.000 pessetes el mes", ha revelat Gaspart durant una entrevista al programa 'Què has dinat?' de COM Ràdio.

L'expresident del club blaugrana ha explicat que llavors va anar a veure Mourinho, que estava esperant en una habitació de l'Hotel Husa Madrid, i aquest li va dir que no podia acceptar, "que amb 10.000 pessetes el mes era impossible viure".

Al final, Núñez va pujar l'oferta, "encara que no molt més", ha assegurat Gaspart. Per això, el tècnic portuguès es va passar els primers mesos que va estar a Barcelona en un hotel de l'exdirigent del Barça.

"Es va allotjar gratis en una habitació d'un hotel meu, l'Arenas, perquè amb prou feines tenia diners per viure. Quan es va demostrar que era alguna cosa més que un traductor, se li va apujar el sou i ja es va buscar un pis", ha manifestat Joan Gaspart, que d'aquella època recorda "un Mourinho encantador".

stats