FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 05/10/2014

Wenger empenta Mourinho en la victòria per 2 a 0 del Chelsea a l'Arsenal

Una discussió entre els dos tècnics acaba amb una picabaralla a la banda de Stamford Bridge

BarcelonaImatge inèdita a la Premier League. José Mourinho i Arsène Wenger han tingut una picabaralla que ha acabat amb una empenta del francès al portuguès, mentre el partit estava en joc. Abans d'arribar al minut 20, moment en què ha hagut de marxar lesionat el porter Tibaut Courtois per un fort traumatisme al cap, els dos tècnics han tingut una topada dialèctica, que ha acabat amb una empenta de Wenger a Mourinho, mentre el portuguès intentava agafar per la corbata l'entrenador 'gunner'. L'àrbitre els ha advertit però ha decidit no expulsar-los i deixar-los seguir sobre la banda de Stamford Bridge.

Uns minuts més tard, el Chelsea ha marcat l'1-0 gràcies a un gol de penal de Hazard, després d'una gran jugada personal seva. Al segon temps, una gran passada de Cesc a l'espai l'ha materialitzat Diego Costa, que ha definit per sobre del porter visitant i ha marcat el 2 a 0 definitiu.