Lliga de Campions
Esports Futbol 02/11/2011

El Madrid, sense Arbeloa, Marcelo i Kaká, vol certificar la classificació a Lió

Els blancs han guanyat tots els partits a la Champions i buscaran el passi a vuitens contra un equip a qui ja van derrotar al Bernabéu per un contundnet 4 a 0

Ara
2 min
Els jugadors del Reial Madrid fan l'últim entrenament abans de viatjar a Lió

LióImmersos en una bona ratxa de vuit victòries consecutives –sis en Lliga i dues a Europa–, els blancs arriben llançats a Lió, on busquen rematar la classificació per als vuitens de final de la Champions derrotant un conjunt a qui ja van superar en el partit al Bernabéu per un contundent 4 a 0. Tanmateix, Mourinho haurà de fer canvis en defensa, per les baixes d'Arbeloa i Marcelo. I tampoc no hi serà Kaká, que finalment ha caigut de la convocatòria.

L'entrenador portuguès ha decidit no arriscar amb Arbeloa i Kaká i els ha deixat fora de la llista. Els cops forts que van rebre a Anoeta en el partit contra la Reial Societat, al quàdriceps esquerre i el soli de la cama dreta, respectivament, els han impedit viatjar a França amb la resta dels seus companys.

Tampoc no ho ha fet Marcelo, lesionat en l'últim entrenament abans de marxar. El brasiler pateix una sobrecàrrega al recte femoral de quàdriceps esquerre. Aquests jugadors s'afegeixen a la baixa de Carvalho, que continua fora dels terrenys de joc per una lumbàlgia.

En la línia defensiva, Sergio Ramos tornarà a jugar a la posició de central, mentre Özil ocuparà el lloc de Kaká al terreny de joc. Sami Khedira per Lass Diarra i Benzema per Gonzalo Higuaín seran els altres dos canvis respecte a l'últim partit de Lliga.

D'altra banda, l'Olympique, que ha arribat als vuitens de final de Lliga de Campions en les seves últimes vuit edicions, intentarà que l'estadi de Gerland continuï sent maleït pel Reial Madrid i fer, així, un pas important en la lluita per la segona plaça, que es disputa amb l'Ajax holandès.

El Lió acumula set victòries consecutives al seu estadi, però l'equip francès té un problema –i greu– a la infermeria, ja que acull dos dels seus referents en atac, Lisandro López, amb una lesió de turmell que no té data, i Michel Bastos, un dels seus homes més en forma, que es va fer mal la cuixa dreta la setmana passada. A aquests dos lesionats s'hi suma Aly Cissokho, titular indiscutible al lateral esquerre, que dissabte passat va patir una lesió muscular a la cuixa dreta.

El principal canvi en l'equip titular respecte al partit del Bernabéu és l'entrada de Dabo com a lateral esquerre al costat de Cris de central, ja recuperat de la lesió. Mentre Lacazette suplirà l'absència de Bastos.

stats