Champions
Esports Futbol 26/02/2014

El Madrid fa miques el Schalke i presenta candidatura a la Champions (1-6)

Els blancs destrossen el conjunt alemany i ja pràcticament estan classificats per als quarts de final. Dos gols de Benzema, dos de Bale i dos de Cristiano firmen una golejada que maquilla Huntelaar

El Madrid celebra un dels sis gols a Gelsenkirchen

BarcelonaEn el retorn europeu, el Reial Madrid ha fet miques el Schalke 04 per classificar-se virtualment per als quarts de final de la màxima competició continental. L'1-6 dels blancs a Alemanya, on els perseguia una dramàtica ratxa d’una sola victòria en les últimes 25 visites, els augura una tornada més que plàcida al Santiago Bernabéu d’aquí a tres setmanes.

El primer gol de Benzema al quart d’hora de joc ha encetat una victòria que entre Bale i Cristiano Ronaldo, en dues ocasions, i altre cop Benzema han convertit en una convincent golejada. Els homes de Carlo Ancelotti s'han agradat davant un rival molt innocent i han donat continuïtat a la seva creixent línia de joc per presentar candidatura a la 'Décima', el gran objectiu de Florentino Pérez.

Tot i un primer avís alemany i uns minuts de nervis, el Madrid aviat s'ha fet amo del partit, gràcies al comandament de Modric, molt actiu. Amb més pilota i més presència al camp rival, el Madrid ha empès enrere el Schalke i, fruit d’aquest creixement, ha teixit una combinació entre Bale, Cristiano i Benzema que el francès, amb l’ajuda involuntària de Santana, ha convertit en el 0-1.

La resposta del Schalke ha sigut immediata, però estèril, perquè Draxler ha fallat davant Casillas l’acció que hauria pogut canviar el partit. Els alemanys han sigut incapaços de posar fre a una dinàmica que, amb l’avantatge visitant, ventava a favor del Madrid. Amb espais, Bale ha trobat un camí per inventar-se un eslàlom deliciós, amb retalls i un xut mossegat, per fer pujar el 0-2 al marcador.

A cops, calculador i segur de si mateix, el Madrid ha seguit deixant-se atacar a l'espera dels contraatacs ferotges. Cristiano, després de fallar dues ocasions clares al primer temps, ha trobat l'encert a la represa. El portuguès ha culminat un ràpid contraatac amb un dríbling de tres bicicletes i un xut amb cama esquerra que s'ha colat pel pal llarg. Al minut 57, Benzema ha sentenciat l’eliminatòria amb el quart gol, després d’una assistència d’esperó de Cristiano a la frontal de l’àrea. Deu minuts més tard, i després d’alguna arribada més del Madrid, Bale ha aprofitat una passada a l’espai de Sergio Ramos per tancar la maneta madridista. Encara hi hagut temps per a més i Cristiano, en l'últim sospir, ha aprofitat una errada defensiva local per fer el sisè. Ja a les acaballes, l'exmadridista Huntelaar s'ha inventat un golàs de volea per premiar l'esforç alemany.