Futbol
Esports Futbol 19/01/2012

"'Mourinhada' i el de sempre", a la portada de l''As'

La victòria del Barça en el clàssic d'ahir acapara totes les portades dels diaris esportius. El joc brut de Pepe i la manca d'arguments de Mourinho davant el paper del Barça són els elements que envolten l'1 a 2 d'ahir a la nit

Ara
2 min
La portada de l'As després del Madrid 1-2 Barça.

BarcelonaUn dels principals diaris esportius de Madrid obre en portada amb una forta crítica a l'entrenador blanc: "'Mourinhada' i el de sempre", és el resum de l'As de la derrota dels blancs contra el Barça.

A Punto Pelota, Tomás Roncero i la resta de tertulians del programa han assumit que el joc del Madrid ha sigut "molt pobre" i que Mourinho "no pot sortir només a defensar-se i córrer". En un recull de reaccions dels aficionats a la sortida del Bernabéu, s'ha sentit la frase que més repeteixen els socis madridistes: "Van contractar Mourinho per derrotar el Barça i no és capaç de fer-ho".

La portada del diari Sport és molt explícita i exclama: "Els 'putos' amos del Bernabéu". A sota, escriu: "Rendeix-te Mourinho", i afegeix que "el Barça l'humilia per sisena vegada al seu propi estadi". A baix, amb l'epígraf "escàndol", presenta "l'agressió" de Pepe a Messi.

El diari Marca veu el partit d'ahir com un capítol més d'una "història interminable". "Mou segueix sense trobar la tecla i es queda sense arguments davant el Barça", afegeix. El rotatiu també reconeix que dos defenses, Puyol i Abidal, "tomben un Madrid irrecognoscible".

El Mundo Deportivo ho aclareix amb només dues paraules: "Herois", referint-se que el Barça va imposar de nou "el seu futbol a la violència", i "Dolents", per explicar que Pepe és "un perill públic" i que "el Madrid estava trasbalsat".

El 9 Esportiu qualifica de "vergonyós" el comportament de Pepe davant els altres jugadors per l'agressivitat amb què es va comportar. Sobre el partit, el rotatiu en català titula: "Un clàssic", i ho subratlla amb: "Torna a donar una lliçó de futbol al Bernabéu contra un Madrid que acaba recorrent al joc brut".

stats