Copa del Rei
Esports Futbol 20/01/2011

Un gol de Ronaldo és suficient per tombar l'Atlètic de Madrid i passar a semifinals (0-1)

L'últim obstacle del Madrid per tornar a jugar una final de Copa serà el Sevilla. El clàssic amb el Barça a la final és més a prop

Albert Solé
Cristiano Ronaldo remata a gol davant Valera i De Gea.

BarcelonaL'Atlètic de Madrid no ha pogut fer res per evitar la victòria i la classificació per semifinals del Reial Madrid. Els blancs han controlat perfectament tot el partit, i tot i la voluntat inicial que hi han posat els matalassers, Cristiano Ronaldo –que ha tornat a jugar de davanter centre en detriment de Benzema– ha marcat el 0-1 als 22 minuts i el partit s'ha acabat en aquest moment.

Ni els jugadors de l'Atlètic de Madrid s'han vist amb moral per marcar-li quatre gols a Casillas per capgirar el marcador –i menys sense Reyes al camp, que s'ha lesionat a la primera part–, ni els del Madrid han vist perillar en cap moment l'eliminatòria. Així, la segona meitat ha sigut avorrida de solemnitat, sense res a destacar, amb el Madrid deixant passar el minuts, i l'Atlètic amb la pilota als peus sense saber què fer-ne.

0 - Atlètic de Madrid: De Gea; Valera, Perea, Ujfalusi, Filipe Luis; Tiago (Juanfran, m. 67), Assuncao, Elías; Fran Mérida (Alberto Perea, m. 75); Reyes (Diego Costa, m. 25) i Forlán.

1 - Reial Madrid: Casillas; Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa; Khedira (Gago, m. 81), Xabi Alonso; Di María (Granero, m. 69), Ozil (Kaká, m. 75), Marcelo; i Cristiano Ronaldo.

Gol: 0-1, m. 22: Cristiano Ronaldo.

Àrbitre: Turienzo Álvarez. Als locals Tiago (m. 33), Juanfran (m. 71) i Diego Costa (m. 89); i als visitants Arbeloa (m. 21), Marcelo (m. 45), Cristiano Ronaldo (m. 56) i Sergio Ramos (m. 74).

Incidències: Vicente Calderón, 53.000 espectadors.