COPA DEL REI
Esports Futbol 10/01/2012

El Madrid fa la feina (0-1) i ja espera al Barça als quarts de final de la Copa del Rei

Els de José Mourinho no poden superar al Màlaga fins al minut 71, quan Benzema ha xutat i la pilota ha passat per sota les cames del porter Caballero

Benzema celebra el gol que ha aconseguit a La Rosaleda.

MàlagaEl Reial Madrid ha aconseguit passar a quarts de final de la Copa del Rei després de superar el Màlaga. En el partit d'anada, els de Mourinho van guanyar 2-3, i aquest dimarts, a la Rosaleda, han aconseguit el passi després d'aprofitar una errada del porter Caballero en un xut de Benzema (71'). Així doncs, si el proper dijous el Barça supera l'Osasuna, les properes dues setmanes (18 i 25 de gener) tornarem a gaudir de dos clàssics més.

La classificació per al Reial Madrid però, no ha estat un camí de roses. Els de Mourinho han gaudit d'ocasions en la primera part, però ni els blancs ni el Màlaga han aconseguit bellugar el marcador abans del descans, fet que provocava un punt de nerviosisme en el tècnic portuguès. I més quan abans del descans, Eliseu xutava des del vèrtex de l'àrea i feia que Casillas hagués de volar per evitar que els andalusos s'avancessin en el marcador.

Amb la lesió de Khedira –que va abandonar el terreny de joc en llitera–, Mourinho ha donat entrada a Özil i, durant el descans, el tècnic ha fet un nou canvi: ha assegut Kaká i ha donat entrada a Marcelo per equilibrar encara més el joc del seu conjunt.

El Màlaga, que ha semblat no ha anar a pel partit en cap moment, esperant al darrera les seves ocasions, ha anat mica en mica creient en les seves possibilitats, mentre el Madrid jugava amb foc i es mostrava incòmode sobre la gespa.

Però al 71' ha arribat la jugada que ha desbloquejat el partit. Benzema ha xutat i el porter del Màlaga, Caballero, ha intentat aturar-la, però ha fallat i la pilota li ha passat per sota les cames, introduint-se dins la xarxa. Amb el gol, el Màlaga ha reaccionat i Casillas ha hagut de cridar sovint per endreçar la seva defensa per evitar l'empat.

Mallorca i Mirandés, també a quarts

També han aconseguit el seu passi a quarts el Mirandés i el Mallorca. El Mirandés, de 2a divisió B, és la sorpresa d'aquesta Copa del Rei. En l'anada, van guanyar 2-0 el Racing de Santander i aquest vespre han empatat a u en la tornada. Munitis ha avançat el Racing, però Pablo Infante, en la segona part, ha empatat de penal. Ara, als quarts de final, el Mirandés es trobarà amb l'Espanyol o el Còrdova.

En l'altre partit, el Mallorca ha aconseguit una gran remuntada contra la Reial Societat. Ifrán ha avançat la Reial (16'), però en set minuts màgics, el Mallorca ha aconseguit quatre gols: Chori Castro (34' i 40'), Hemed (35') i Nunes (37'). En la segona meitat, encara hi ha hagut temps per veure'n dos gols més: Alfaro (53') i novament Hemed (59').