Lliga de Campions
Esports Futbol 09/04/2013

El Madrid pateix a la segona part a Turquia, però els gols de Cristiano són suficients (3-2)

Quan ho tenien tot perdut, els turcs s'han llançat a l'atac i han posat la por al cos dels blancs amb tres gols en 10 minuts

A.s.

BarcelonaEl Madrid ha arribat per tercera temporada consecutiva a les semifinals de la Lliga de Campions, els tres anys que José Mourinho és l'entrenador blanc. Aquesta nit a Istanbul, amb el 3-0 de l'anada i el gol de Cristiano just començar, han cregut que ja estava tot fet, però a la segona part han passat uns minuts de pànic amb els tres gols del Galatasaray el 10 minuts.

Quan Cristiano Ronaldo ha marcat el 0-1 als 7 minuts de joc, els blancs ja s'han vist a semifinals. El Galatasaray necessitava 5 gols per eliminar-los, i el Madrid s'ha desconnectat del partit. Els turcs tampoc han fet res per dur-los la contrària en tota la primera meitat.

Però tot ha canviat a la represa. El Galatasaray, sense res a perdre, s'ha abocat en atac per si sonava la flauta, i quasi sona. Als 10 minuts de la segona meitat Cristano Ronaldo ha fallat un gol fàcil per a ell, que hauria suposat la sentència. I a la jugada següent ha començat el festival turc.

Eboué ha caçat una pilota morta a la frontal de l'àrea, i ha connectat un xut potentíssim amb l'exterior del peu, que ha entrat per l'escaire de Diego López (57'). Quatre minuts més tard Sneijder ha fallat sol a l'àrea petita amb un xut massa creuat. Però el Galatasaray no s'ha rendit, i ha seguit atacant mentre el Madrid estava totalment desconnectat del partit.

Al minut 70 el jugador holandès de l'equip turc s'ha refet de l'errada anterior, i ha marcat el 2-1 després de fer-li una sotana a Varane. I un minut després, la bogeria local ha seguit amb el gran gol de Drgoba d'esperó. Al minut 80 el jugador de Costa d'Ivori ha fet el quart, però li han anul·lat per fora de joc.

El Madrid, però, ha sabut refredar l'infern turc, i en temps afegit Cristiano Ronaldo ha acabat de sentenciar l'eliminatòria, gràcies sobretot al 3-0 del Bernabéu.

La mala notícia pel Madrid és que Arbeloa ha sigut expulsat en els últims minuts i no podrà jugar l'anada de les semifinals, i Essien ha acabat lesionat.