FUTBOL
Esports Futbol 12/05/2019

El Madrid suma una nova relliscada a Anoeta (3-1)

El conjunt blanc juga més de 50 minuts amb un jugador menys per l'expulsió de Vallejo

Els jugadors de la Reial Societat celebren la victòria contra el Madrid

BarcelonaEl Reial Madrid ja pensa en la temporada vinent. El projecte 2.0 de Zinedine Zidane agafarà forma a partir del mercat de fitxatges. Aquestes últimes jornades de la Lliga, amb el títol decidit, han sigut un tràmit cruel per al conjunt del Santiago Bernabéu, amb jugadors desconnectats, problemes interns i una planificació a llarg termini de molts interrogants. El partit contra la Reial Societat d'aquesta tarda no ha sigut una excepció de la dinàmica (3-1).

Els bascos han sumat els tres punts a Anoeta amb autoritat. Els blancs han estrenat el marcador amb un gol de Brahim Díaz. És una bona notícia aïllada, entre incendis. El jove extrem continua fent mèrits per tenir una oportunitat a la plantilla. Mikel Merino ha empatat minuts després amb un xut des de l'àrea. La Reial s'ha fet forta amb el resultat i la pilota. El partit l'ha trencat en una acció que ha acabat amb penal i expulsió de Jesús Vallejo.

William José no ha pogut batre Courtois però el Madrid ha desaparegut. Ni les ocasions aïllades de contraatac li han donat arguments per intentar buscar la victòria. Els gols de Joseba Zaldua i el jove Ander Barrenetxea han capgirat el partit i han decidit una nova relliscada dels homes de Zidane.