Champions League
Esports Futbol 18/03/2014

El Madrid supera el tràmit contra el Schalke però perd Jesé per lesió (3-1)

El davanter es fa mal al genoll al minut tres d'un partit que ha estat molt plàcid per als blancs, que duien una renda de 1-6 de l'anada

Cristiano celebra amb Bale el seu gol contra el Schalke

BarcelonaEl Reial Madrid no ha tingut cap mena de problema per superar el Schalke 04 i classificar-se per als quarts de final de la Champions League. Els blancs, que partien amb l'avantatge del 1-6 de l'anada a Alemanya, han rematat l'eliminatòria golejant també a la tornada per 3-1. La nota negativa, però, ha estat la lesió de Jesé Rodríguez al genoll, que podria ser greu i deixar-lo sense jugar la resta de la temporada.

La lesió del davanter, al minut 3, ha estat l'únic fet destacat d'un partit que havia quedat sentenciat a l'anada. Els blancs, a mig gas i amb rotacions pensant en el clàssic del diumenge contra el Barça, han dominat i s'han avançat amb un gol de Cristiano Ronaldo al minut 21.

El Schalke ha pogut igualar el partit al minut 31, gràcies a un xut de Hoogland que ha desviat lleugerament un defensa. Tot i això, el domini ha continuat sent madridista i a la segona part ha certificat la victòria amb els gols de Cristiano Ronaldo (74') i Morata (76').