FUTBOL
Esports Futbol 11/08/2019

El Madrid tanca la pretemporada amb derrota (2-2, 5-4)

Els blancs cauen a la tanda de penals després d'empatar 2-2 en els 90 minuts reglamentaris

BarcelonaEl Reial Madrid ha posat aquest diumenge punt final a la pretemporada amb derrota en l’amistós contra el Roma (2-2) a l’Estadi Olímpic italià. Ha caigut a la tanda de penals després d’empatar 2-2 en els 90 minuts reglamentaris. Zinedine Zidane ha repetit l'aposta pels tres centrals considerant que recupera l'equilibri que ha enyorat durant la pretemporada.

L'ha reforçat més amb dos migcampistes de caràcter defensiu, Casemiro i Valverde, en un onze poc il·lusionant per a l'aficionat blanc en l'aspecte ofensiu, però que havia de ser invulnerable per al rival. No ha aconseguit complir l'objectiu. El Reial Madrid ha fet aigües, no ha sabut frenar el futbol directe del Roma i Courtois ha evitat una golejada. Els gols han tapat les mancances defensives del primer temps.

La capacitat de generar perill d'un equip que no ha connectat perquè Hazard tot just ha aparegut i ha frenat la complicitat amb Benzema. L'entrada de Gareth Bale durant el segon temps tampoc ha reactivat el joc. L'equip de Zidane no ha tingut les línies juntes i ha sigut molt fràgil en defensa. Els gols de Marcelo i Casemiro han compensat aquestes llacunes. En part. Perotti i Dzeko han empatat amb facilitat i han obligat que el partit s'hagués de resoldre des de la tanda de penals. Una errada de Marcelo, l'única, ha decidit la victòria per als italians.