FUTBOL

Maffeo no continuarà al Girona la temporada vinent

El jugador, cedit pel Manchester City, tornarà al club anglès per ser traspassat al VfB Stuttgart

Pablo Maffeo no continuarà al Girona la temporada vinent. El jugador, cedit pel Manchester City, tornarà al seu club d'origen quan acabi la temporada per ser traspassat al VfB Stuttgart. El club alemany pagarà uns 10 milions d'euros i Maffeo signarà amb ells fins al 2023.

Després de tres temporades al club gironí, Maffeo deixa el Girona convertit en un titular indiscutible dels onzes de Machín. Maffeo va arribar al club quan militava a Segona A i l'any passat va viure l'ascens de l'equip gironí a la màxima categoria del futbol estatal. 

"Pablo Maffeo ha sigut una de les peces fonamentals de l'equip en les últimes temporades. El seu compromís i la seva entrega han sigut exemplars des del primer dia, i el seu rendiment, vital en la trajectòria de l'equip aquesta temporada a Primera Divisió –ha assegurat el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, a la web del club–. Ens sentim molt afortunats d'haver pogut comptar amb ell durant els últims tres anys i d'haver contribuït al seu creixement com a jugador", ha afegit.

Més continguts de