Mallorca
Esports Futbol 09/01/2011

El Mallorca rep l'Almeria amb aires de revenja

Laudrup, tècnic del Mallorca, ha criticat els seus jugadors per la poca actitud en el partit de Copa contra l'Almeria, quan van encaixar 4 gols en una part i van caure eliminats

Redacció
1 min
Els jugadors del Mallorca celebren un dels tres gols d'aquesta nit.

MallorcaEl Mallorca afronta el partit contra l'Almeria amb el doble objectiu de prendre's la revenja de l'eliminació de Copa i de no desenganxar-se de la zona europea, que tenen a tres punts.

Laudrup ha criticat els seus jugadors per la falta d'actitud al partit de copa, quan l'Almeria va marcar quatre gols a la primera part; dos d'ells en tan sols tres minuts de diferència. Per això el tècnic danès i diversos jugadors del primer equip han qualificat el partit d'aquest diumenge com una “revenja”.

Per aquest partit, l'entrenador del Mallorca ha prescindit de Tuni, Corrales i Martí Crespí; i és provable que recuperi l'onze habitual de la Lliga, que l'ha portat a ocupar la 9a posició i estar a tan sols 3 punts de la zona europea, quan falta poc perquè s'acabi la primera volta de la competició.

D'altra banda, l'Almeria vol repetir l'èxit d'aquesta setmana i sumar un nou triomf a l'Ono Estadi per escapar de la zona de descens.

Corona, que torna a la convocatòria en el lloc del jugador del filial Cristóbal, és l'única novetat a la convocatòria de José Luis Oltra per al partit. Així, l'entrenador dels andalusos torna a repetir convocatòria; tot i que jugadors com Juanma Ortiz o Pablo Piatti podrien quedar-se a la banqueta en aquesta ocasió.

stats