Mallorca
Esports Futbol 06/01/2011

El Mallorca necessita remuntar el 3-4 de l'anada contra l'Almeria per accedir als quarts de final

Els homes de Laudrup, que han començat l'any amb una bona victòria contra l'Hèrcules (3-0), busquen classificar-se per a quarts de final per 3r any consecutiu

Redacció
1 min
Michael Laudrup, entrenador del Mallorca.

MallorcaL'equip de Michael Laudrup, que ha començat l'any amb una victòria brillant contra l'Hèrcules (3-0), buscarà classificar-se per a la següent ronda amb el suport de la seva afició i l'aportació de jugadors poc habituals però amb moltes ganes de demostrar que tenen un lloc a l'equip.

Els balears en tenen prou amb un 1 a 0 per passar ronda contra un rival, l'Almeria, que també serà el seu rival a la propera jornada de Lliga. Les estadístiques són favorables als mallorquins, ja que tan sols han perdut tres partits a la Copa des del 1999.

Els andalusos, per la seva banda, confien en la bona ratxa golejadora del davanter Leo Ulloa, que ja va marcar un hat trick a l'anada i ja suma sis dianes en aquesta competició. A més, l'Almeria, que en té prou amb un empat per passar de ronda, no només confia a passar de ronda, sinó també a obtenir un bon cop de moral de cara a la Lliga, on està lluitant per la permanència.

La presència del juvenil Crisbóbal a la llista de convocats és la principal novetat entre els jugadors de José Luis Oltra. El jugador del planter substitueix Corona, que no viatja per decisió tècnica, i es queda amb els lesionats Nieto i Pellerano, a més de Diego Valeri, que negocia la seva sortida del club per firmar per Lanús.

stats