Mallorca
Esports Futbol 14/02/2011

El Mallorca buscarà trencar la ratxa negativa contra el millor Athletic Club dels últims anys

Serà un partit marcat per les ratxes antagòniques d'ambdós equips: els balears no guanyen des de fa quatre partits, els mateixos que els bascos guanyant

Redacció
1 min
Nunes i Rosenberg lluiten per una pilota en el partit d'aquesta tarda a l'Iberostar Estadi.

MallorcaMallorca i Athletic tanquen aquest dilluns la 23a jornada de Lliga en un partit marcat per les ratxes antagòniques d'ambdós equips: els balears no guanyen des de fa quatre partits, els mateixos que porten els bascos aconseguint la victòria de manera consecutiva.

L'última victòria del Mallorca va ser el 9 de gener passat contra l'Almeria. A partir d'aquí l'equip que entrena Michael Laudrup ha empatat un partit i n'ha perdut tres.

Per l'enfrontament d'aquest dilluns, el tècnic danès recupera jugadors importants com Nunes, Pierre Webó i el brasiler Joao Víctor.

D'altra banda, l'Athletic Club arriba a la cita després d'haver sumat 13 dels últims 15 punts; amb 4 victòries consecutives, i buscarà igualar un rècord de 5 triomfs seguits que fa 26 anys que se li resisteix.

En aquest partit l'únic canvi serà el retorn de Javi Martínez al mig del camp -després de complir un partit de sanció- en el lloc de Carlos Gurpegui, que no pot jugar per acumulació de targetes. Si no hi ha cap sorpresa, Caparrós mantindrà els altres 10 homes, que ja acumulen 286 partits sense encaixar cap gol.

stats