Mallorca
Esports Futbol 03/10/2011

El Mallorca fitxa Caparrós com a nou tècnic i la família Nadal deixa el club

Els directius del conjunt balear han fet les paus després d'una reunió de sis hores, després de la qual s'han anunciat la marxa dels Nadal i l'arribada de Caparrós

Ara
1 min

BarcelonaEl màxim accionista del Mallorca, Llorenç Serra Ferrer, ha anunciat aquest dilluns la contractació de Joaquín Caparrós com a nou tècnic de l'equip balear, i ha assegurat que l'administrador concursal aprova l'operació, que està previst que es tanqui aquest dimarts.

A més, la família Nadal, representada al consell del club en l'exfutbolista Miquel Àngel Nadal, i que va entrenar l'equip aquesta passada jornada en l'empat que va rescatar al camp d'Osasuna, ha anunciat que deixa l'accionariat, tot i que tot apunta a que conservarà un 10% del capital social.

Ferides tancades

La reunió, convocada per parlar de les diferències entre els membres de l'administració del Mallorca aquestes darreres setmanes, s'ha celebrat a l'Iberostar Estadi i ha durat més de sis hores. El president del club, Jaume Cladera, ha explicat que el director general del club, Pedro Terrasa, ha manifestat la seva "sincera lleialtat" al consell d'administració. A la vegada, els consellers Miguel Coca i Biel Cerdá, s'han disculpat amb Terrasa per unes declaracions fetes la setmana passada, i Cladera ha lamentat "la imatge que ha donat el club els darrers dies".

stats