Mallorca
Esports Futbol 05/12/2010

El Mallorca completa un mal partit contra el Getafe i encaixa una golejada a l'Alfonso Pérez (3-0)

L'equip que dirigeix Michael Laudrup ha pagat car el fet d'haver-se de desplaçar el mateix dia, i s'ha vist superat des del primer minut per un Getafe molt fort en atac

Els jugadors del Getafe celebren el 3r gol davant el Mallorca

GetafeEl Mallorca no ha pogut fer res per superar el Getafe, en un partit on els madrilenys han estat superiors de principi a fi; en part pel bon plantejament de Míchel, i també perquè els illencs han acusat el viatge, ja que no es van poder desplaçar el dissabte per culpa de la vaga de controladors.

Mentre el Mallorca ha començat el partit una mica adormit, el Getafe ha estat el principal dominador, especialment als primers compassos; un fet que ha aprofitat l'equip de Míchel per avançar-se al marcador al minut 19, amb un bon gol de Pedro Ríos. I sense que els balears tinguessin temps per reaccionar, el mateix Pedro Ríos ha anotat el segon al 27.

A partir d'aquí, els homes de Laudrup han començat a jugar millor, principalment a base de dominar la pilota però sense crear excessiu perilla a la porteria de Codina.

Ja al segon temps, el Mallorca ho ha seguit intentant tot i que amb poca precisió, especialment als últims metres. I això ho han aprofitat els madrilenys per, novament, fer-se amb el control del partit. I així, al minut 78, Parejo ha marcat el 3r i definitiu gol pel Getafe.

Amb aquest resultat, el Getafe es rescabala de l'eliminació de l'Europa League, aquesta setmana; mentre el Mallorca trenca una ratxa de dues victòries consecutives. Tot i això, els de Laudrup continuen a la zona alta de la classificació, amb 21 punts.

Getafe 3 - Mallorca 0

GETAFE: Codina; Miguel Torres, "Cata" Díaz, Marcano, Mané; Boateng, Parejo; Pedro Ríos, Manu (Víctor, 65'), Gavilán (Mosquera, 78'); Miku (Colunga, 80').

MALLORCA: Aouate; Cendrós, Nunes, Ramis, Kevin (Corrales, 52'); Víctor, Martí (Nsue, 68'); Pereira (Casadeseus, 85') De Guzmán, Castro; Webó.

GOLS: 1-0 (19') Pedro Ríos. 2-0 (27') Pedro Ríos. 3-0 (78') Parejo.

ÀRBITRE: Muñiz Fernández (Col·legi asturià). Targeta groga al local Boateng (13'). Targeta vermella directa a Rubén, del Mallorca, por protestar des de la banqueta.

ESTADI: Coliseum Alfonso Pérez, uns 9.000 espectadors.